Spesso Contul meu Cos de cumparaturi: Obiecte SPORTSWEAR

Cont client Spesso.ro

Informatii stocate in comenzile ulterioare se fac rapid

Inca de la primului contact cu Spesso.ro, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastre sunt stocate si pot fi oricand refolosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi sau solicitari catre noi.

Firme si adrese multiple

Suplimentar detaliilor dumneavoastra de cumparator persoana fizica, puteti stoca oricate firme cu detalii complete, toate in acelasi cont de client. Deasemenea, puteti stoca oricate adrese de livrare.

Avand toate datele la indemana, orice comanda catre Spesso.ro se reduce la cateva clickuri.

Cum inregistrez un cont de client?

Inregistrarea contului se face automat cu ocazia primei comenzi la Spesso.ro sau puteti inregistra un cont fara a face o comanda folosind acest formular.

Dupa ce ati parcurs pasii primei comenzi in care ati completat detaliile personale si de livrare, acestea vor fi salvate si vi se va trimite o parola prin email cu care le puteti accesa oricand. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent, va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.

Confidentialitate

Spesso.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. Spesso.ro nu va transmite sub nici o forma sau motiv aceste informatii unei terte parti. Exceptie pot face cazurile in care vi se va cere acordul scris sau cele prevazute de lege.