Spesso Contul meu Cos de cumparaturi: Obiecte SPORTSWEAR

Cum cumpar?

Alege produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor Dumneavoastra, apasati pe butonul pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.

Cosul de cumparaturi

Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate.

Date personale

Completati-va datele personale in formularul din pagina. Nu uitati sa adaugati si un numar de telefon; pentru confirmarea comenzii, un consultant va va contacta telefonic. Daca doriti sa achizitionati pe firma, trebuie sa completati formularul"Adauga firma".

Date livrare

Selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda. Daca doriti livrarea la o alta adresa completati formularul "Adauga o alta adresa".

Modalitatea de livrare si plata

In aceasta pagina aveti posibilitatea de a alege o modalitate de livrare si plata. Aveti de ales intre plata cu numerar sau ordin de plata.

Observatii comanda

Ultimul pas in definitivarea comenzii este completarea datelor de buletin/Carte de identitate, pentru a ajuta la facturare, precum si a orei la care doriti ca produsele sa fie livrate si eventualele observatii pe care le aveti.

Trimiterea comenzii

Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul